gonatt påer !

 



går snart och sova , ovanligt tidit , men betyder dock att jag får sova 
ut , imorgon så åker jag till stan med dom finaste , ha de bra hejdåå:)) 

ONSDAG it is !

 

of to school ->>


SWEETDREAMS

skall snart ta natten men inte riktit ennu , skall släcka datorn för jag har viktigare saker att göra , men sovgott och drömsött !
som sagt så hör jag av mej imorgon !;)

tisdag kväll!

hej på er , tänker inte bäretta så mycket om min dag men jag ska berätta lite om min kväll , for till Ida klockan halv 7 vi bakade , och skrattade , och pratade . Var riktigt rolig ! for hem lite före nie och nu är klockan halv 20 före elva så ska knäppa på en film eller nånting och se på det en stund och efter det tar jag natten , bloggar före jag går och sover , men ha de bra , Hejdå!;) 
inget smink... 

dehär e vad jag lagt på mej på kvällen , tycker munkjackan och mjukisbyxorna är urmysiga att ha på sig!
outfiten: byxorna/cubus , munkjackan/cubus .


Jag vet inte va jag håller på med , bara tvekar och tvekar!
Vill ju göra det rätta men endå vad jag än väljer så känns de fel..
Jag kan ju inte låssas !
För sanningen kommer endå fram tillslut.
Vill ha dig men mittiallt känns det fel ..
Vet ju knappt vad jag vill nåmera?
Känner ju knappt igen vad det e jag håller på med...
Finns ju så mycket jag tänker på.
Har sån ångest , vet inte vad jag tycker och tänker. 
De jag tänkt på är , att är jag värd dig ?
Skall jag ens försöka? 
aaaamengudvajobbitdehäre
put a fake smile on , so nobody needs to ask you if you are angry/sad .. 

söndag

hej på er , har inte gjort så mycket idag annat än att övat på prov , ikväll blir de träningar , är jätte trött fick ingen sömn inatt , men bloggar då jag har tid . hejdå!<3
miss u ragnar! 

SWΔG.

SWΔG.♥


MATTETIMME

hej , sitter i skolan nu , vi har matte , haha wihoo ....haha nånej :D men vi får göra vad vi vill nu eftersom när vi gjort de vi skall göra så fick vi göra vad vi ville (nästan) , så jag bloggar , helt ok nödvändigt :)
Då jag kommer hem skall jag äta och sedan skall jag på träningar så jag hinner inte blogga då jag kommer hem , men jag bloggar efter träningarna , jaoo .
hörs ikväll (tyyp)
men ha de bra hejdååå x)

Jenna och Jenna är normalast , puss hejdååå:)))


arkiv bild !!

hälsning från Karl : Jag e bääst!
(nope fö Jenna och Jenna ääär )


Jag är med i NAMNETVARLINAS.SOCLOG.SE´s headertävling !


rukbrik

godmorgon! , Idag har jag bara hunnit vakna och äta frukost , klockan ett åker jag iväg till stan med Linn , och efter det åker vi till henne vi kommer fotografera och massa annat ,,  den här fredagen kommer bli bra , enda som är dåligt är vädre , de bara regnar regnar och regnar ... Sitter och ser på tv nu och ska snart gå i duschen , hör av mig före jag åker till stan eller efteråt , men hejdååå<3 ;) 
bild från i vintras ! 
 
 

hahah...

 




KANELBULLENS DAG

hej ,dagen har rullat på , och den har gått snabbt , första timmen hade matte prov sedan hade vi fysik och efter det  hade vi gymn.x2 , slutade klockan ett !;) som verkligen behövdes ! ,  då vi var i skolan så var vädret bra tills sista timmen på slutet så började de dugga , sedan då jag ska gå ut så ösregnade det , härregud , var genom blöt då ja kom... men sedan gjorde jag inte så mycket , nu på kvällen har jag ätit bullor som min gulliga PAPPA , hade gjort haha ojdå , goda blev dom ! imorgon blir det stan med Linn , vi har planerat att åka till stan och äta på spices + fika , och söka mysiga höst kläder , sedan blir vi upp hemtade av pappa , och sedan på kvällen blir de film mys , hihi låter helt fint i mina öron ! Har ju dagsverke imorgon , men klockan ett skall jag hoppa på bussen in till stan ! , hihi perfekt ! 


villha outfit ↑ 

hihi , ha de bra , skall försöka höra av mig imorgon ;) hejdå! 
 

RSS 2.0